Energiakezelés

Hogyan érzed magad energetikailag?

Támogatlak, hogy teljes életet élj mind fizikai, energetikai és mentális téren.

Szeretteljes légkörben csak Rád figyelve aktív technikákkal segítelek a belső harmóniához.

Gyere velem erre a kalandra!

Energiakezelés…, spirituális kezelés…?

 

„Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent”…..tartja a mondás.

Életünkben rengetegszer kerülünk érdekesebbnél érdekesebb szituációkba, napról napra végezzük a munkánkat, teendőinket, eközben sokszor elveszünk a mindennapok forgatagában.

Mi is az energia?... Minden az, ami körülvesz minket, mindennek van energiája, mondhatjuk, hogy rezgése, mi is rezgésből állunk.

Régen tanították, hogy energia nem vész el, csak átalakul. Ezt sokszor tapasztalhatjuk, hiszen csak gondoljuk bele, mikor fel vagyunk pörögve, jó a kedvünk, sokan szeretnek a közelünkben lenni, talán még mondják is, hogy „De jó, Te úgy feltöltöttél!”…, ilyenkor egy egyszerű energiakiegyenlítődés megy végbe. Az energetikusabb fél lenyugszik, a nyugodt fél pedig felpörög picit. Ez oda-vissza igaz lehet.

Mivel életünk során nemcsak étkezéssel, de energiatestünkön keresztül is életenergiához juthatunk, ezáltal fontos belátnunk, hogy ha bármi problémába ütközünk, legyen az hétköznapi, családi, párkapcsolati, vagy egészségügyi gond, érdemes a teljes képet vizsgálnunk. Mindenki spirituális, hiszen minden ember egy Lélek.  Életünk sokkal egyszerűbb lehet, ha nem csak a racionalitás talaján vizsgálódunk, hanem hagyjuk és engedjük, hogy egy teljesen másik világ is megérintsen minket. Leszülettünk ide, mi választottuk szüleinket, a mi döntésünk volt minden tapasztalat, amit eddig megéltünk, mielőtt megszülettünk, eldöntöttük, hogy milyen utat járunk be. Attól, hogy testek vagyunk és itt élünk a Földön, még nem biztos, hogy ennyi az egész. „ Hiszem, ha látom”…, de sokszor a másik oldalt is érdemes felfedezni…”Látom, ha hiszem”. Így kerek a világ.

Egy energetikai kezelés során rengeteg mindent megtapasztalhatunk, egy másik világba nyerhetünk betekintést, és ez a világ a Bensőnk, ÖnMAGunk, az Igaz Valónk, Felsőbb Énünk, a Bennünk Élő Szeretet, hívjuk bárhogyan is, egy biztos, egy csodálatos világot ismerhetünk meg. 

Én erre invitállak Téged! Gyere és tárd ki a szíved, és éld át, hogy a mai világban nincs vége az embernek a testével, nem csak anyagok vagyunk, hanem csodálatos energiák, rezgések, Fények!

 

 

Reiki

A Reiki története

A Reikit a 19. század második felében alapította újra egy keresztény szerzetes, Dr. Mikao Usui Japánban. Éveken át követte Jézus nyomait a fennmaradt csodás gyógyítások alapján, és kereste a választ arra, hogy mi is az a mód, ahogyan Jézus gyógyított. Egy régi szanszkrit iratban felfedezte az univerzális életenergia általi gyógyítást és hozzávaló szimbólumrendszert is. Meditáció útján (transz állapotban) megismerte ezen szimbólumok jelentését, és először saját magát kezdte el gyógyítani, majd Kioto peremén élő betegeket kezelte. Halála után Dr. Hayashi lett az utódja, Ő hamarosan Reiki klinikát alapított. Hawayo Takata asszony fordult hozzá segítségért, gyógyulásért. A kívánt eredmény hamarosan meg is érkezett, és gyógyulása után együtt dolgoztak Dr. Hayashival, aki később őt avatta fel utódjaként. Takata asszony a Reikit Hawaiion át Amerikába vitte. Nagymesteri pozícióját unokájának, Phyllis Lei Furomotónak kellett átvennie. De ő nem érezte magáénak a pozíciót.

Végül az American International Association megalapítása már Barbara Weber-Ray nevéhez fűződik, aki szintén nagymester lett. Ez a szervezet a Reiki kezelés hatását tudományos alapokon próbálja magyarázni.

1991 óta pedig létezik egy harmadik nagy Reiki szervezet (Reiki Association International), ami Németországból indult ki és a Reiki keresztény oldalát képviseli, a világ egyik legnagyobb eszmei gyógyító szervezete.

Mi is a Reiki? Hogyan dolgozunk a Reiki kezeléssel?

A japán reiki a rei (szellem, lélek, természetfeletti, isteni, éteri lény) és a ki (életenergia, spirituális energia) szavakból ered.

A fizikai testünk két úton jut életenergiához, az egyik a táplálékon át és az energiatesten át.

Táplálékunk fizikai testünkön keresztül vándorolva jut el a felhasználásig és alakul át életenergiává, ez tartja életben sejtjeinket. Eközben pedig az energiatest állandó energiacserében áll a környezettel. Az energiát a csakra-rendszeren (lásd lejjebb: A csakrák) keresztül képes felvenni.

A Reiki intelligens, isteni erő, nem engedi irányítani magát, mi kezelők csupán „csak” csatornázzuk az energiát, rajtunk áramlik keresztül a páciensbe. Sok esetben előfordul, hogy a kezelt területről máshová áramlik az energia, a kliens máshol érzi a forróságot. Ez teljesen normális.

A Reiki kezeléseket az alábbiak szerint osztjuk fel:

 • fejkezelés
 • rövid kezelés
 • nagy kezelés

Teljes test és részleges test kezelés is alkalmazható a kliens problémájától függően. A Reiki kezelés időtartama nagyjából másfél óra.

 

 

A Csakrák

A csakra szanszkrit szó, jelentése kerék, neve utal a benne folyó mozgásra. Testünk a csakrákon keresztül képes felvenni az életenergiát, alapvetően 7 alap csakrát különböztetünk meg, melyekhez társul egy- egy belső elválasztású mirigy. De ezen kívül több kisebb csakránk is van „lélekruhánkban”.

 Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal a szerveket, végtagokat és sejteket. Sosem képes teljes mértékben megszüntetni a működését egy élő szervezetben, ha teljesen leállna, körülbelül 3 percig tartana, amíg a fizikai test sejtjei elhalnának. Az energia-felvétel akadályoztatása viszont lehetséges, ilyenkor blokkok alakulhatnak ki a testben. Az energiamozgás változása akár már akkor is megfigyelhető, ha egy ember a belvárosból elutazik egy növényekkel és fákkal teli helyre.

A minket körülvevő energiarendszert aurának nevezzük, és az is és csakráink is különböző színben pompáznak, a színek tulajdonképpen rezgések, melyek leírják a csakrákban folyó „munkát” A sötét színek általában rombolóak, a világos színek pedig építő jellegűek. Ezeknek különös jelentősége van a rákkezelés során (lásd: szellemkezelés, rákkezelés).

A hét legfőbb csakránk:

 1. Gyökér
 2. Szex
 3. Napfonat
 4. Szív
 5. Torok
 6. Harmadikszem
 7. Korona

Jellemzőik:

Gyökér csakra: színe világos vörös, az izom – és a csontrendszer, a gerinc, a vérképzés folyamata, a test szövetei, belső szervei, a mellékvese, a sejtfejlődés, a testhőmérséklet, az erőnlét, a szív és a nemi szervek tartoznak hozzá energetikailag

főbb témái: gyökereink megtalálása, biztonságérzet, mindennapi életben történő dolgokkal való megbirkózás, ősbizalom, életösztön, túlélés, „földön járás”

Szex csakra: színe narancsvörös, a nemi szervek, a húgyhólyag, a húgycső, a lábak, a torok és a fej környéke tartozhat ide

főbb témái: férfi és nő polaritása, párkapcsolat, testi örömök megélése, szexualitás

Napfonat csakra: színe sárga, a vér minősége, a máj energiaellátása, a rekeszizom, a hasnyálmirigy, vastag-és vékonybél, a mellélvese, a tüdő, a szív és a gyomor kötődik ide

témái: jó és rossz polaritása, egó és akarat, önbecsülés, önbizalom, optimizmus, önértékelés, agressziókezelés, önérvényesítés, a nemet mondás képessége, kiállni önmagunkért

Szív csakra: színe arany és világoszöld, a szívet, a tüdőt és a csecsemőmirigyet látja el

témái: adok- kapok egyensúlya, adás- elfogadás, megtanulni kérni, empátia, nyitottság, életöröm, megbocsátás

Torok csakra: színe világoskék, a torok, a gégefő, a pajzsmirigy, a légcső, a nyirokrendszer, a szex csakra köthető ide

témái: beszéd és hallgatás egyensúlya, kommunikáció, érzések és gondolatok kifejezése, önuralom

Harmadikszem csakra: színe világos lila, az agyalapi mirigy, a tobozmirigy és az idegrendszer energiaellátásáért felelős

témái: tisztánlátás, telepátia, intuíció

Korona csakra: színe a szivárvány összes színe, az agyat és a tobozmirigyet tölti fel energiával

témái: emelkedett tudat( Krisztustudat), univerzális tudat, szeretet érzése minden és mindenki iránt

A csakrák átlagos mérete 10-15 cm, betegségei lehetnek az alulműködés (energiahiány), vagy túlműködés (energia felhalmozódás)

 

 

Szellemkezelés

Csakraharmonizálás, csakratisztítás:

A kezelés során fény és színek belélegzésével és különböző kéztartásokkal, és egyéb technikákkal harmonizáljuk a csakrák működését azáltal, hogy a kívánt helyre fújjuk a színes fényt, energiát. Ez megmozgatja a csakrákban lévő energiát és magát a csakrákat és feloldja a blokkokat, kiegyenlíti az energiákat és beindítja a test öngyógyító mechanizmusát, energetizálja és stimulálja az egész testet.

Első lépés mindig a tisztítás, és utána következik az energiafeltöltés, az energia stabilizálása a megfelelő helyen, majd az energia felszabadítása.

 

 

Megszálló (elhalt emberi lélek) haza küldése a Fénybe

 Emberből

A megszállottság nagymértékben függ a megszálló szellemlény fajtájától. A megszállók olyan elhunyt személyek lelkei, akik haláluk után valamiért a Földi világ foglyai maradtak, nem mentek át a Fénybe.

Ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy hatalomvágyból, birtoklási vágyból (túlzott szeretet), bosszúból, gyűlöletből, bűntudatból, makacsságból maradnak itt a lelkek.

Fontos tisztázni, hogy ők nem gonoszak, csak  nem mernek átkelni a Fénybe, mert esetleg olyan vallásúak voltak, melyek nagyon hangsúlyozták a földi létet, így a lelkek félnek a halál utáni történésektől, esetleges „elszámolástól”. Hiszen nagyon kényes ez a téma, sokszor nemcsak a gyermekek, de a felnőttek sem tudnak igazán erről a témáról mélyen, úgy nőttek fel generációk, hogy ez tabu volt a családokban, hogy mi is történik a halottal, hol lel végső nyugalomra a lelke. Sok esetben maga az itt élő személy az, aki itt tartja elhunyt szerettét, nem engedi el.

A csakráink által termelt „éteri anyagból” tudják elnyerni a megszállók az energiát itt maradásukhoz. Ebből „táplálkoznak”.

Egy megszálló jelenléte sohasem lehet előnyös a megszállt számára. Egy itt maradt lélek többféleképpen is képes hatni az emberre. Saját gondolataival, érzéseivel árasztja el és átveszi az irányítást mentális és emocionális szinten. Energiát von el a csakráktól és ez által a megszállt személy fáradékonyabb és energiahiányosabb lesz, még akár akkor is, ha alapvetően kialudta magát. Előfordulhat, hogy megakadályoz minden normális energia felvételt, és csak a magán keresztül áramoltatott, manipulált energiát engedi át a megszállthoz.

Földünk minden második embere megszállás alatt áll, ennek több jele is lehet.

 • szúrós szagú izzadás
 • zavaros szem
 • zavartság, az ember nem önmaga

 

 

Megszálló eltávolítása terekből, házakból

Tereket, házakat ugyanúgy hatalmában tarthat egy megszálló, mint embereket.

Ennek jelei:

 • kellemetlen és félelmet keltő, hűvös energiaérzet (például a test hátoldalán)
 • kísérteties zajok, árnyak, kopogtatások, sikolyok
 • áporodott bűz

 

 

Házszentelés

Miután megszűnt a megszálló jelenléte a térben, házban, fontos lépés a ház megszentelése. Ez egy több órát tartó folyamat a ház nagyságától és tükörfelületeitől függően. Olajokkal, és különböző technikákkal elérjük, hogy a ház megtisztult állapotát tovább fenntartsuk. De természetesen ezt a „védelmet” a háziak dolga is fenntartani azzal, hogy gyakorolják a megbocsátás a szeretet és a béke kellemes érzését nap, mint nap.

 

 

Kristállyal való kezelés, kristályprogramozás

A kristály egy különleges energiahordozó, melynek ősrezgése (egység, szeretet, harmónia információja) van.

Képesek energiát, rezgést tárolni, átalakítani és irányítani. A sámánok az esővizet folyékony kristálynak hívták.

Energetikai munkára csak természetes kristályt érdemes alkalmazni. Egy kristály képes az ősrezgése által pozitívan hatni arra az emberre, aki ezt magánál hordja.

Mivel a kristályoknak nincsen akaratuk, követik az ember utasítását, ezáltal egy kristályt lehet programozni szinte bármire, természetesen olyan elv alapján, hogy „Ne tégy olyat mással, amit veled sem szeretnéd, hogy tegyenek!”.

A kristály segítségével felerősíthető bármilyen energetikai kezelés, legyen az csakratisztítás, energetizálás, de nem a fizikai test gyógyítását végzi, hanem a minket körülvevő energia rendszert kezeli. Szellemkezeléssel is hatékonyan alkalmazható.

Programkészítés:

Alapvetően egy mélyreható program készítéséhez több időre van szükség. Első lépés a program megteremtése, leírása és vizualizálása, ez akár több napot is igénybe vehet, hiszem fontos a precizitás. A következő lépés, hogy a kristályba juttatom a programot, erre létezik egy precíz technika. A kezelés során többféle kristállyal dolgozom, a cél a kliens által vágyott élethelyzet tökéletes megteremtése a kristályban, és aztán az információ bejuttatása az ő elméjébe. Ehhez körülbelül 15-30 percre van szükség, közben egyéb módon, akár szellemkezeléssel vagy reikivel is kezelhető a kliens. A többszöri ismétlés javasolt a kívánt cél elérése érdekében.

Milyen problémákra jó a kristállyal való kezelés?

A kristály nagyon sok mindenre csodásan alkalmazható, jó magam hirtelen fellépő fájdalmaknál is előszeretettem alkalmazom, de akár hosszabb távú testi, szervi gondoknál is. Így megteremthető a testi-lelki harmónia és egészség, fejfájás, láz esetén nagyon hatékony.

Ha az anyagi testünket negatív behatás éri, a  programozott kristály képes ezeket átalakítani pozitívvá, fénnyé.

Ezen módszernél a kineziológiából már jól ismert izomteszteléses módszerrel is megkereshető, hogy a problémák és betegségek melyik elem hiánya, vagy túlzott jelenléte miatt jöttek létre. Megkülönböztetünk Föld erőt, Víz erőt, Levegő erőt, Tűz erőt és Lélek erőt. Ezek az erők a testen különböző pontokhoz köthetők. Amíg egyensúlyban vannak az erők, a testünk teljesen egészséges, a lelkünk nyugodt, és harmóniában vagyunk. Amint az erők aránya felborul, a testben diszharmónia lép fel és betegségek okoz. Az izomtesztelés megadja a választ, hogy melyik elemnél van gond, és egy 20-40 perces kezelés után, helyre is tud állni a rend.

Személy szerint azt mondom, hogy a kristály maga a csoda, elképesztő ereje van, ha hozzáértő kezek dolgoznak vele. A növények és állatok kezelése is lehetséges kristállyal,-hiszen a növények és állatok egy másik minőségben “élik az életet”-  és képesek ez által megváltoztatni egy lakás belső környezetét is.

 

 

Átok-rontás levétel, áldás

Az átok egy leépítő aspektus, mely Isten szándékával szembeszegül, a rontás is ugyanaz, de azt általában állatra, termőföldre teszik, az átkot pedig az emberre.

Az áldás követi a Teremtés irányát, egy olyan program rögzítését jelenti egy emberben, ami az életet támogatja, segíti, előre viszi.

Egy ember akkor átkozható, ha ahhoz hasonló rezgésű félelem van benne, és az áldás is olyan mértékben hat, amilyen mértékben tud vele azonosulni az ember. Gyermekkorban sok önkorlátozó hiedelmet kapunk, ami növekedésünk során beépül és azonosulunk vele, így hajlamos az ember önátkot létrehozni saját magának. De természetesen egy ember is képes egy másik emberre átkot tenni.

Az átok- rontás levétele egy egyszerű, de annál hatékonyabb technikával kivitelezhető, melyet általában áldással fejezünk be.

 

Fordulj hozzám bátran, szívvel és szeretettel!

Írj üzenetet!