Esszenciális olajok

A Föld ajándéka

Az esszenciális olajok végtelenül sokoldalú hatásait ismerheted meg egy személyes illatélmény vagy wellness tanácsadás alkalmával.

Építsd be a természetes megoldásokat az életedbe! Hozd el végre a várva várt szabadságot és stabilitást az esszenciális olajok által!

Ez mind fizikai, lelki és mentális kihívásaidra válasz lehet mialatt egy stabil jövedelmet építhetsz ki.

Olajokat használunk, megosztjuk másokkal és másokat is erre tanítunk!

Egy csodás kalandra hívlak Téged! Gyere Velem és ismerd meg az esszenciális olajok csodáját!

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt az öt videót!

1.: https://www.youtube.com/watch?v=4jd90IWjqIk – Mik az illóolajok?

2.: https://youtu.be/tdHrr-7bxW8 – A Co-Impact Sourcing-ról röviden…

3.: https://youtu.be/u2qMDEkG5XI – A minőség iránti igény – a doTERRA tulajdonosainak rövid története
 
4.: https://youtu.be/60KaGkr6nFs – A fenntartható termesztésről
 
 
 

A doTERRA a legmagasabb minőséget képviseli, az alapanyagok beszerzése egy kölcsönösen egymásra ható módon történik, az egész világon, főként fejlődő országokból, őstermelőktől szerzi be az alapanyagokat, ezzel támogatva a helyiek életét. Az alapanyagok az őshonos területről származnak, közel ötven országból. Akkor szüretelnek, mikor a legnagyobb a növény, gyümölcs hatóanyaga.

Minden üvegcse alján van egy sorszám, amit ha egy weboldalra beírunk, akkor megkapjuk a kémiai profilját az olajnak és, hogy milyen ellenőrző vizsgálatokon esett át, és honnan származik, mit tartalmaz az üveg. Ezért kaphatta meg a CPTG, Tanúsított, Tiszta, Tesztelt minősítést.
 
A növényi esszenciális olajok közül vannak mono-, és keverék olajok is. Általában 15 ml kiszerelésben elérhetőek, ebből egyszerre 1-2 cseppnél több nem kell, mert nem egy hagyományos olaj, hanem igen koncetrált, erőteljes. Egy üveg hosszú hónapokig elegendő.
 
Több módon is lehet alkalmazni:
Aromatikusan, inhalálni vagy hidegpárologtatóban alkalmazni. Az inhalálás módja, hogy 1 cseppet teszünk a tenyerünkbe, arcunkhoz emeljük, és 7 mély lélegzetet veszünk befelé figyelve, ekkor 20 másodperc alatt az agyunkba jut az olaj, 2 perc alatt a véráramba, és 20 percen belül a sejtmembránon belül is kimutatható. Ekkor egyébként főként az érzelmeinkre hatunk, bár igazán ezt nem tudjuk szétválasztani, hiszen holisztikusan hat az esszencia, testre és lélekre egyaránt.
 
Hidegpárologtatóban kb 1,5 dl vízhez 2-3 cseppnél több olajat nem teszünk. Itt fontos, hogy akármilyen párologtató nem lesz jó, mert a benne lévő műanyagnak bírnia kell az olajokat, különben a műanyag feloldódik és azt is beszívjuk.
 
Az igazi csoda, hogy az olajokat lehet belsőleg is fogyasztani, nagyon fontos megjegyezni, hogy mindezt kúraszerűen tegyük, és egyénenként eltérő, mit hogyan és mennyit.
Fogyaszthatjuk üres zöldségkapszulában vagy vízbe cseppentve, vagy nyelv alá.
 
Emellett természetesen lehetőségünk van rexlexpontokra, bőrre, talpra kenni, gyerekeknél főként ez aktuális 5 éves kor alatt. Én is ezt alkalmazom sokszor, Léna kislányom így szokott be az oviba, hogy Cédrusfát(közösség olaja) és Bergamotot (önbizalom, magabiztosság olaja) használtunk, ez segített át minket a tesó érkezésén, Balance és Vadnarancs olajokkal a jó kedvéért, a hisztik ellen.
 
Egy csepp olajban 40 millió trillió molekula van, ezért bőrön való alkalmazás során érdemes hordozóolajjal keverni bizonyos esetekben, mikor helyileg kívánunk hatni, a hordozóolaj (kókuszolaj) a szövetekben tartja az olajat és nem illan el rögtön a véráramba.
 

https://www.mydoterra.com/essenceofharmony/#/

Ezen a linken találod személyes oldalamat, melyen tájékozódhatsz az esszenciák világáról, hogyan tudsz rendelni, és hogyan tudod beépíteni a mindennapjaidba használatát.

Azért szeretem a termékeket, mert kisbaba, gyermek, felnőtt, kismama, idős, bárki használhatja.

Lelki oldás esetén, legyen az kineziológia, családállítás, energiakezelés nyugodtan használható és hatékonyabbá válik minden kezelés.

Minden otthonban ott a helyük.

Katalógus:

http://media.doterra.com/hu/hu/brochures/product-guide.pdf

Jelentkezz egy személyes illat,-és esszenciaélményre, vagy egy személyre szabott wellness tanácsadásra! Online is van erre lehetőséged, kérd az olajos mintákat!

A wellness tanácsadás során pedig egy életmód áttekintő beszélgetésen vehetsz részt, ahol megnézzük, hogy a te életedben milyen területen vannak kihívások legyen az étkezés, mozgás, pihenés, stresszkezelés, kemikália mentes otthon vagy tájékozott öngondoskodás. Az esszenciális olajokat és esszenciális olaj alapú termékeket minden területen lehet alkalmazni a természet erejével. A doTERRA a wellness életmódot képviseli a vitalitás, a jólét és a harmónia jegyében.

Két küldetése van.

1. Legyen minden családban egy kompetens személy, aki megfelelően alkalmazza az esszenciális olajokat.

2.Szabad, adósságmentes családok létrehozása.

Szeretettel támogatlak az úton, hogy ott kapcsolódhass a doTERRA-hoz, ahol Te szeretnél, akár törzsvásárlóként élveznéd a hűségprogram előnyeit, akár wellness tanácsadóként szeretnél egy stabil forrásjövedelmet kiépíteni.

Tájékozódj itt!

Szeretettel ölellek!

Írj üzenetet!