Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Gyere velem egy csodálatos úton az önismeret világába!

Ismerd meg önmagad, élj teljes életet!

Várnak Téged a hatékony, gyengéd és holisztikus módszerek!

 

Mikor megszülettem erre a csodálatos világra, még mit sem sejtettem, hogy mi vár rám az életben.

Egy szerető családba születtem bele, Édesanyám és Édesapám szeretettel vártak engem, és a szeretet nevében minden tőlük telhetőt megtettek értem.

Hamarosan Édesanyámmal elköltöztünk Édesapámtól, egy jó ideig kétlaki életet éltem, nem volt könnyű, ha Anyához kellett mennem, Apától volt nehéz az elszakadás és fordítva. Idővel a helyzet tarthatatlan lett, és végül Édesapámmal maradtam, a megszokott környezetbe húzott a szívem. Édesanyámat csak néhány hetente láttam, kellemetlen volt megélni szüleim válását -Édesanyám is nagyon hiányzott- de már mai fejjel megértettem, hogy ez így volt a legjobb mindenki számára.

Csodálatos éveket élhettem meg Édesapámmal, kicsit furcsa volt, hogy mindkét szülőmtől teljesen más mintát kaptam. Az általános iskola elején nehezen ment az alkalmazkodás, később viszont sikeresen felvettem a ritmust a tanulásban és nagyon jó eredményeket értem el. 

13 éves koromban pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam. Az orvos azt mondta, hogy előreláthatólag két évig kellene gyógyszert szednem, és utána, ha nem javulnak a dolgok talán egész életemben szedhetem a gyógyszert. Édesanyám határozottsága szerencsére megmentett ettől, úgy döntöttünk, hogy mi inkább az alternatív gyógymódokat részesítjük előnyben. Pár évig kineziológushoz jártam, odafigyeltem az étrendemre és a mozgásra is jobban. A kineziológustól jövet mindig nagyon kellemesen és jól éreztem magam, felfedeztünk rengeteg gyerekkori vélt vagy éppen valós sérelmet és azt kezeltük, helyre tettük, és rövidesen azt tapasztaltam, hogy könnyebb az életem, meg vagyok könnyebbülve, könnyebb volt szembe nézni az akadályokkal.

16 éves koromban már javában a gimnáziumi években még mindig Édesapámmal élve kezdtem egyre jobban lenni, ekkor váratlanul elvesztettem Édesapámat, (hosszú utat jártam be, itt van a szívemben), nem tudtunk a betegségéről, eltitkolta előlünk és egyszer csak úgy döntött, hogy elmegy erről a világról. Ez volt az a pont, ahol az életem egy teljesen más fordulatot vett, hosszú évek munkája alatt megértettem, hogy ha ez nem így alakul, ma nem lennék így itt, ahogy vagyok.

Miután elment Apa, Anyukámhoz költöztem, elkezdett kinyílni a világ, Édesanyámmal szuper lett a kapcsolatom, az élet megadta nekem ezt is, kárpótolt a gyermekévekért, amikor nem lehettem Édesanyámmal. Rövidesen kezembe került a Titok könyv és elkezdtem mindent máshogy látni, nagyon sok pozitív dolog történt velem, aminek én voltam a kovácsa. Agykontrollt végeztem, és sok olyan kisebb képzésen vettem részt, ami a lélek és szellem harmonizálásában segít. Közben le is érettségiztem és úgy döntöttem külföldön próbálok szerencsét. Skóciára, Edinburghra esett a választásom, ott egy évet dolgoztam és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy milyen hatással is volt rám a kineziológia. Rendbe jöttem egy betegségből, amiből az orvostudomány szerint nem tudtam volna kijönni, csak talán gyógyszerek segítségével, ezen kívül elkezdtem másként látni az emberi kapcsolataimat, a szüleimet elkezdtem megérteni, hogy miért cselekedtek úgy, ahogy és megértettem Édesapám miért ment el, és hogy ennek mért kellett így lennie. Elégedett lehettem magammal, eldöntöttem, hogy kineziológus leszek, hazajöttem Magyarországra és természetgyógyászatot és egészségügyet kezdtem el tanulni, majd szakosodtam a kineziológiára, azon belül a One Brain ágazatra. Ez két évet vett igénybe és ez alatt rengeteget változtam, teljesen más ember lettem. Mesterem, tanárom által szembetalálkoztam a családállítással, hihetetlen hatással volt rám és eldöntöttem, hogy azt is megtanulom, miután mindenből megszereztem a vizsgákat, Reikit és egyéb energetikai kezelő módszereket kezdtem tanulni. Az elmúlt években a szellemterápiával, és a kristályokkal való kezeléssel is megismerkedtem, és elvégeztem egy papi képzést, mely rávilágított, hogy minőségében más életet lehet élni, ha megnyitjuk magunkat és szívünket a csodák és a fény világa előtt. Papi beavatást kaptam és rengeteg, csodálatos technikát sajátítottam el a testi-lelki egészség megőrzéséhez.

A 2016-os év csodás pillanatokat hozott el, Édesanya lettem. Már a várandósság idején rengeteg tapasztalattal, belső megéléssel lettem gazdagabb. Örömteli volt felvenni magzatommal a kapcsolatot, és így tölteni el a kilenc hónapot…., kapcsolódva, egymásra figyelve.

Azóta már második Lányomnak adtam életet, és a várandósság alatt újabb élményeket, tapasztalatokat szereztem magamról, lelkemről, érzéseimről, csodás megéléseket adott a szülés.

Szakmám, az eddig tanultak és a spirituális technikák sokat segítettek abban, hogy a várandósság, a szülés és az azt követő időszak gördülékenyen ment. Eldöntöttem, hogy szeretnék kismamákkal is foglalkozni, hogy segítsem és felkészítsem Őket életük nagy és meghatározó pillanataira. 2018-ban dúla lettem, így a várandósságod alatt, a szülés közben és a gyermekágyas időszakban szeretettel kísérlek és támogatlak Téged!(Folytatás: Kineziológia fül/ Kismama meditáció és kapcsolatfelvétel a magzatoddal)

Utam során találkoztam a legtisztább, legtöbbet tesztelt esszenciális olajokkal, és megismertem testre, lélekre ható jótékony hatásukat, klienseimmel, magamon, és családomon örömmel alkalmazom. ez a mi házipatikánk. Ha Te is szeretnéd kipróbálni, oldások közben lesz rá lehetőséged vagy egy személyre szabott wellness tanácsadás és illatélmény keretében megismerheted. Holisztikusan segítenek, így tökéletesen beleillenek a munkámba.

Wellness tanácsadóként támogatlak az egészség felé és ha szeretnéd, egy csodás, stabil, biztonságos élet útján, ahol az esszenciális olajok által végre elérheted a szabadságot és az anyagi biztonságot. Kapcsolódj hozzám!

http://sooil.eu/?netid=dot6246331

(Az oldalam esszenciális olajok füle alatt tudsz bővebben olvasni erről!)

Imádom folyamatosan képezni magam, rájöttem, hogy ez az utam, és irányt szeretnék mutatni az embereknek, akik nehézségeken mentek keresztül, az én életem példa lehet, hogy fel tudtam állni bizonyos tragédiákból, élethelyzetekből és az ezekből szerzett tapasztalataimat jóra tudtam fordítani. Mostanra oda jutottam, hogy őszinte szeretettel tudok gondolni a családomra bárhogyan is viselkedtek velem. Köszönettel tartozom nekik mindenért. Rájöttem, hogy az élet egy valóságos csoda, érdemes ÉLNI vele, egy fantasztikus játék, amit csak is MI tudunk alakítani és érdemes minél hamarabb elkezdeni és teljes felelősséget vállalni, mert akkor le tudjuk szüretelni a belefektetett energiánk gyümölcseit és egy örömteli utazásban vehetünk részt.

Ha kedvet kaptál egy nagy kalandra, szeretettel várlak Téged kineziológia kezelésre, egyéni és csoportos családállításra vagy reiki és egyéb energetikai kezelésre, esszencia élményre, személyre szabott wellness tanácsadásra!

 

„ Mindent másképp látsz, ha szeretsz, felragyog a szürkeség, ünnep lesz a hétköznap, nagybetűs lesz annak az embernek a neve, aki fontos neked. Másképp tekintesz a szerelemedre, gyerekedre, barátodra, anyádra és apádra vagy bárkire, még a kutyádra is: észreveszed bennük a csodát.”

(Müller Péter)

 

Szeretettel:

Gál Judit

Várlak szeretettel kineziológia oldásra, egyéni vagy csoportos családállításra, energia kezelésekre, esszenciális olajélményre, wellness tanácsadásra!

Írj üzenetet!